Patiëntenervaringen

Hieronder leest u ervaringen van patiënten van Praktijk Arulandu.

1.
“Yohanam Aralundu heeft mij gevraagd mijn ervaringen met haar en met acupunctuur op papier te zetten. Dat doe ik graag want ik ben heel enthousiast over acupunctuur. Ik ben nu al 5 jaar onder behandeling bij haar voor mijn nek en voor migraine en mijn rug en ik heb zeer grote sprongen gemaakt. Vooral op het gebied van de migraine is een grote verbetering opgetreden. Ik had  6 keer migraine per maand vroeger en dat is nu bijna helemaal weg. Sinds de afgelopen drie jaar heb ik misschien 3x een aanval van migraine gehad, dus dat is superfijn! Alleen als er wat langer tijd zit tussen de behandelingen wil ik nog wel eens last hebben van een migraine-aanval, maar verder is de migraine nagenoeg verdwenen!
Ik vind het ook een prettige therapie. Er worden naaldjes, hele dunne, geprikt op bepaalde plaatsen. Van de naaldjes die Yohanam inbrengt voel je nagenoeg niks, maar je krijgt een tintelende stroom naar die plekken die heel rustgevend en pijnstillend werkt. Het gevoel is een beetje moeilijk te omschrijven, maar het is absoluut niet naar of pijnlijk. Ik wou dat de acupunctuur wat meer toegankelijker werd voor iedereen, ook op advies van artsen, want die werken naar mijn inziens nog te weinig mee. Hoe acupunctuur precies werkt weet ik natuurlijk niet, dat laat ik graag aan een expert als Yohanam over, maar dat het werkt weet ik wel!
Lia”

2.
“Toen ik enige jaren terug voor het eerst in aanraking kwam met acupunctuur ging er een hele andere wereld voor me open.
Ik dacht net als velen ” het zal wel met al die naaldjes”, totdat ik werkelijk werd behandeld voor een burnout die ik had opgelopen.
Toen in die tijd zat ik niet aan de grond maar 2 meter diep voor mijn gevoel en zeiden ze bij Arulandu dat acupunctuur een oplossing kon zijn voor al mijn blokkades die ik had opgelopen.
Naar ongeveer 9 behandelingen kon ik weliswaar de hele wereld weer aan en kreeg ik het gevoel dat ik niet meer was te stoppen in positieve wat betreft denken, doen en handelen.
Iedereen maar dan ook iedereen kan ik dit aanraden want het werkt echt.
Bij iedere behandeling kreeg ik het gevoel dat een rivier met stromend water door me heen ging. Na de behandeling wel moe maar dat is normaal.”

Mvg M

Één reactie op “Patiëntenervaringen

  1. Het is bijzonder hoe ik middels craniosacraal therapie ben terug gegaan naar vroeger. Middels cranio-sacraal therapie is er bij mij spanning/ emotie vrijgekomen die zich in de loop van de jaren heeft opgebouwd. Ik had last van paniekaanvallen en angsten, middels deze therapie ging ik opzoek naar de oorzaak van het probleem en werd er mee geconfronteerd. De therapie eerwaarde ik als vermoeiend en zelf ben ik ben ook gevoelig, dus had er de dagen daarna wel reactie op (de spanning/angsten kwamen vrij). Nu gaat het veel beter met me. De angsten zijn nog niet volledig verdwenen, maar ik durf er naar te kijken en accepteer deze, waardoor ze vrijwel gelijk weer verdwijnen. Het is bijzonder hoe het lichaam jouw weet te vertellen waar de blokkades aanwezig zijn. Doordat ik veel in mijn hoofd zat (denken) en minder in mijn buik (voelen), kon ik zelf niet goed bij deze blokkades. Yohanam heeft me geholpen met het voelen, zodat ik mezelf beter durf te uiten en de blokkades kon opheffen. Bedankt voor deze bijzondere ervaring!

    Robin

Geef een reactie